Poliţiştii Secţiei 5 au reţinut un craiovean suspectat de comiterea mai multor...

Poliţiştii Secţiei 5 au reţinut un craiovean suspectat de comiterea mai multor furturi din autoturisme

334
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Secţiei 5 în cauze penale aflate în lucru privind furturi din autoturisme au fost identificate şi ridicate pentru investigaţii trei radio CD-uri.

Totodată, poliţiştii l-au identificat, prins şi condus la sediul secţiei pe D.ANDREI, de 19 ani, din municipiul Craiova, rezultând din cercetări faptul că acesta în noaptea de 07/08.02.2012 a sustras bunurile de mai sus autoturismeleunor craioveni.

Celor trei persoane vătămate le-au fost restituite bunurile sustraseîn cauză s-a dispus începerea urmăririi penale față de suspect pentru infracțiunea de furt calificat în formă continuată, iar împotriva acestuia s-a luat măsura reținerii pentru 24 ore de către lucrătorii Secției 5 Poliție.

Învinuitul a fost introdus în arestul inspectoratului, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunerea de arestare preventivă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.