Craiova: CEZ, Distrigaz şi CAO bagă bani în cartierul de locuinţe

Craiova: CEZ, Distrigaz şi CAO bagă bani în cartierul de locuinţe

897
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a precizat, astăzi, că în ceea ce priveşte utilităţile în blocurile de locuinţe care vor fi realizate pe terenul de circa 7 hectare din Str. Caracal, acestea vor fi asigurate de furnizori, respectiv CEZ – reţeaua de energie electrică, Distrigaz – reţeaua de gaze şi Compania de Apă „Oltenia” (CAO) – reţeaua de apă şi canalizare. Cele trei companii s-au arătat interesate să investească pe cheltuiala proprie, în condiţiile în care este în interesul lor ca numărul de consumatori să crească.

La rândul ei, municipalitatea se va ocupa de asfaltarea străzilor dintre blocuri şi de realizarea parcărilor. „Asflatarea şi parcările sunt obligaţia primăriei. Noi facem aceste investiţii, cum facem în tot oraşul„, a spus Olguţa Vasilescu în cadrul şedinţei de consiliu local de astăzi.

„CEZ-ul, Distrigaz şi CAO vor face investiţiile pe chletuială proprie, pentru că atunci când îţi vin 2.000 de noi consumatori ai de câştigat pe termen lung”, a explicat primarul.

Consilierii locali au aprobat, astăzi, ca terenului de pe Strada „Caracal” să fie concesionat prin licitaţie. Totodată, a fost stabilit şi prețul minim al redevenței investitorului pentru concesiune, de la care va porni licitația, respectiv 1,15 lei/mp/lună.

Dezvoltatorul imobiliar care va câştiga licitaţia va trebui să construiească 1.800 de apartamente (cu două şi trei camere, precum şi garsoniere), toate prevăzute cu balcoane, în blocuri de patru şi zece etaje, în interval de doi ani, la un preţ maxim de 400 euro/mp, fără TVA. Astfel, preţurile apartamentelor vor fi între 22.000 și 30.000 de euro.



4 COMENTARII

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     1n 743 Fu7ur3
    Mesaje
    1926

    Sa faca ceea ce trebuie.

  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    1071

    DEJA MA BUFNESTE RASUL…..
    pai la asta inseamna sa fi primar si sa iti pui rudele in functii bune…ca pe timpul PCR-ULUI

  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    622

    da sa vedem

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  4. #4
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2460

    cate vise

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.