Amariei: „Nu este treaba mea să mă ocup de problemele administrative”

Amariei: „Nu este treaba mea să mă ocup de problemele administrative”

636
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Handbalistele antrenate de Carmen Amariei joacă luni, în etapa a XX-a din Liga Națională contra liderului la zi, echipa HCM Baia Mare. Referitor la meciul de la începutul săptămânii viitoare, antrenoarea echipei craiovene a comentat:

Va fi un meci frumos, spectaculos. În tur le-am pus probleme şi sper să o facem şi acum. Cred că şansele sunt egale, chiar dacă lotul lor este mai valoros şi complet, cu dubluri de aceeaşi valoare pe toate posturile”, a spus Amariei despre meciul cu băimărencele.

Foarte probabil, golghetera echipei, Iulia Snopova, nu va juca împotriva HCM-ului, handbalistei expirându-i viza de ședere. Amariei arată cu degetul către conducere și speră ca totuși ucraineanca să poată evolua în jocul de luni.

Nu este treaba mea să mă ocup de problemele administrative, sper doar să o am pe Iulia la dispoziţie la ora meciului cu Baia Mare”, a mai spus antrenoarea echipei SCM Craiova.

SCM Craiova, fără golgheter în meciul cu HCM Baia Mare

Echipa antrenată de Carmen Amariei nu va putea conta pe ucraineanca Iulia Snopova, în meciul de luni, 3 martie, contra echipei HCM Baia Mare, liderul la zi din Liga Națională de Handbal Feminin.

Snopova este jucătoare extracomunitară și nu poate sta în România decât 90 de zile. Handbalista ucraineancă este nevoită să meargă în țara natală pentru a-și reînnoi viza de ședere. Astfel, SCM Craiova nu o va putea folosi în meciul de luni.

50 de goluri a marcat Snopova în echipamentul alb-albastru.

Contactat telefonic, Bogdan Bălan, directorul SCM Craiova a declarat:  „E adevărat! Sunt probleme cu viza de ședere a jucătoarei, dar această situație are rezolvare. Nu pot să spun acum a cui este vina. Vom face o ancheta internă și apoi veți primi mai multe detalii despre acest caz”.

Sursa: ghidsportiv.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     1n 743 Fu7ur3
    Mesaje
    1934

    Sa le tinem pumnii.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.