Dolj: 12 elevi, eliminați la proba de profil a BAC-ului simulat

Dolj: 12 elevi, eliminați la proba de profil a BAC-ului simulat

937
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Nici  proba obligatorie a profilului – matematică sau istorie – din cadrul simulării Examenului de Bacalaureat Național nu a fost fără surprize neplăcute, în Dolj. După ce la testul de Limba și literatura română, susținut luni, cinci liceeni au fost eliminați, astăzi alți nouă au fost dați afară. Proba s-a desfășurat în condiții reale de examen. 

Nouă dintre elevii eliminați din examen sunt în clasa a XI-a: Liceul Matei Basarab–matematică (un elev), CTAM C-tin Brâncuși–matematică (un elev), Liceul de Arte Marin Sorescu–istorie (un elev), Liceul Traian Vuia –matematică (un elev), Liceul Teoretic Independența Calafat–istorie (un elev), Colegiul Ștefan Odobleja –matematică (patru elevi)

În rândul elevilor de clasa a XII-a au fost înregistrate trei eliminări, la două unități de învățământ din Craiova: Liceul Traian Vuia –matematică (1) și istorie (1), Colegiul Ștefan Odobleja –matematică (1); TOTAL – 3



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.