Egal „amorțit” la malul Dunării

Egal „amorțit” la malul Dunării

665
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

FC Universitatea Craiova a terminat la egalitate, fără goluri, la malul Dunării, contra echipei FC Bihor, în etapa a șaisprezecea din Seria de Vest a ligii secunde.

Prima repriză a adus câte o ocazie importantă de fiecare parte. Mai întâi oaspeții au dat emoții asistenței în minutul 21 atunci când Hotoboc a scos de sub bară șutul surprinzător de la 25 de metri a lui Has, apoi FC Universitatea Craiova putea deschide scorul, la 11 minute de la ocazia formației bihorene. Bălan, singur în opt metri, a șutat peste poarta apărată de Smaranda.

La reluare, orădenii au fost mai periculoși. Ianc ar fi putut marca la o eroare a apărării craiovene, dar lobul său a întâlnit transversala, apoi Hotoboc a prins cu siguranță. Deși din minutul 63, FC Universitatea Craiova a evoluat în superioritate numerică, după ce Achim de la oaspeți a văzut al doilea galben. formația din Bănie nu a reușit să modifice tabela. Mai mult, FC Bihor putea da lovitura cu 20 de minute înainte de final, dar Hotoboc a ieșit inspirat în fața lui Pop.

După acest rezultat, FC Universitatea se află pe locul 6 cu 23 de puncte, în timp ce FC Bihor este pe poziția a zecea, cu 17 puncte.

Caseta tehnică:

FC Universiatea Craiova – FC Bihor 0-0

FC Universitatea Craiova: Hotoboc – Goge, D. Bălaşa, M. Ciucă (cpt.), Buşu – D. Stoica, Săceanu – Stoianof, V. Gheorghe, Ripoli – Cl. Bălan
Rezerve: Barabaş – Mârzeanu, N. Nicolae, Frăsineanu, Rioşeanu, M. Roman, S. Popescu
Antrenor: Dragoş Bon

FC Bihor: Smaranda – Letan, Pascariu, Fl. Lazăr (cpt.), A. Achim – Haş, Cip. Străuţ – Fl. Pop, Ianc, Bic – R. Lukacs Rezerve: A. Sălăjan – Mintaş, M. Popa, M. Stancu, Nichita, Hadăr, Lupu
Antrenor: Alexandru Pelici

Asistența: 1.000

Foto: Laurențiu Prenciu

VIDEO / Declarații după joc

Dragoș Bon

Alexandru Pelici

Sursa: ghidsportiv.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    764

    este un inceput hai stiinta

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     21-03-2008
    Mesaje
    60

    mai bine mergeau sa faca o baie..ca si asa au dat cu stangul in dreptul

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.