Echipa de handbal a Craiovei învinsă de CSM București

Echipa de handbal a Craiovei învinsă de CSM București

686
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

În penultima etapă din Liga Națională de handbal feminin SCM Craiova a fost învinsă la București de către CSM cu scorul de 25-23 după ce la pauză scorul a fost egal 15-15. La formația bucureșteană au evoluat și noile achiziții Talida Tolnai și Oana Manea.

Așa cum era de așteptat, cele două echipe s-au bătut timp de 60 de minute pentru cele trei puncte puse în joc. Meciul a început în nota de dominare a echipei gazdă care s-a desprins încă din minutul 4 la 4-1, însă oltencele egalează 4-4 în minutul 10 grație Mihaelei Tivadar care transformă o lovitură de la 7 m. Craiova a prins și mai mult curaj și tabela a indicat la un moment dat 15-11 pentru elevele lui Carmen Amariei. Craiovencele nu sunt în stare să profite de apatia gazdelor și permit acestora să revenină și să restabilească egalitatea la finalul primei reprize, 15-15.

A doua parte a jocului a avut în prim plan duelul Glibko – Tivadar, cele mai bune marcatoare ale jocului. Ucraineanca CSM-ului bucureștean a înscris din orice poziție și împreună cu Cristina Vărzaru au dus scorul la 20-16. Carmen Amariei cere time out, le solicită elevelor sale să fie mult mai atente pe faza defensivă. Cu 10 minute înainte de final alb-albastrele au reușit ceea ce nimeni nu mai credea, să egaleze, 21-21. Finalul a fost dominat de gafe ale ambelor echipe, însă CSM București a știut să țină de minge și s-a impus

CSM BUCUREȘTI – SCM CRAIOVA 25-23 (15-15)
CSM: Glibko 10 goluri, Varzaru 6, manea 5, Niculae 2, Dobrin1, Vizitiu 1
CRAIOVA:Tivadar 10 goluri, Han 4, Ianasi 3, Dincă 2, Cioaric 2

Sursa: ghidsportiv.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     11-02-2007
    Mesaje
    7

    fara experienta, nepregatita si cu un caracter urat (jucatoare) = amariei: demisia!!!!!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.