„Competiţia Tinereţii”, ediţia a VI-a, debut muzical la Craiova

„Competiţia Tinereţii”, ediţia a VI-a, debut muzical la Craiova

1.088
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj impreuna cu Inspectoratul Judetean Dolj si Consiliul judetean al elevilor Dolj vor desfăşura, joi, 13 martie 2014, de la ora 12:00, in incinta Liceului de Arte “Marin Sorescu”, proba de muzica, parte a proiectului „COMPETITIA TINERETII” – editia a VI‑a, avand ca scop stimularea participarii elevilor la activitati extrascolare.

Lansat in luna septembrie a anului 2013, proiectul – care are in total 11 probe si urmareste sa dezvolte creativitatea, spiritul de echipa, talentul artistic, aptitudinile oratorice si patriotismul elevilor participanti – se va finaliza in iunie 2014.

Proba de muzica va avea patru categorii, si anume: muzica usoara,muzica populara, muzica folk si muzica instrumentala, fiecare liceu participand cu solist/grup vocal/trupa, dupa cum urmeaza:

– muzica usoara: 12 licee;
– muzica populara: 8 licee;
– muzica folk: 8 licee;
– muzica instrumentala: 7 licee.

Participanţii la proba sunt elevi care urmeaza cursurile a 14 dintre cele 16 licee competitoare. Pe durata probei, concurenţii vor incerca sa impresioneze atat juriul, pentru a castiga puncte in clasamentul general al proiectului „COMPETITIA TINERETII”- editia a VI‑a, dar si publicul prezent la spectacol.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.