Dolj: Grup de sirieni ascunşi într-un microbuz, descoperit la frontiera Calafat

Dolj: Grup de sirieni ascunşi într-un microbuz, descoperit la frontiera Calafat

891
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Patru sirieni au fost găsiţi de poliţiştii de la frontiera Calafat, în cursul dimineţii, într-un locaş special amenajat din interiorul unui microbuz. Aceştia au declarat că voiau să intre ilegal în România, având ca destinaţie finală Germania.

Microbuzul era condus de un cetăţean croat. În urma controlului amănunţit efectuat asupra mijlocului de transport de poliţiştii de frontieră români şi bulgari, au fost descoperite cele patru persoane de sex masculin.

Ulterior, s-a stabilit că cei în cauză sunt cetăţeni sirieni, cu vârste cuprinse între 19 şi 40 de ani, care au declarat că au fost ascunşi în microbuz de către cetăţeanul croat, scopul lor fiind acela de a ajunge în Germania.

„Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno – bulgar, bărbaţii şi documentele au fost predaţi Poliţiei de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun”, a precizat comisar şef de poliţie Ivănoiu Romică, purtător de cuvânt S.T.P.F. DOLJ.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     1n 743 Fu7ur3
    Mesaje
    2061

    Ce chinuiti or fi stat in locul ala mic.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.