Speculă cu vinietele bulgăreşti, după Podul Calafat-Vidin

Speculă cu vinietele bulgăreşti, după Podul Calafat-Vidin

726
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Şoferii care traversează podul Calafat-Vidin sunt obligaţi să cumpere viniete mai scumpe la intrarea pe teritoriul Bulgariei, pentru că în zonă nu există niciun spaţiu autorizat de unde pot fi cumpărate, în afară de un chioşc care nu funcţionează legal.

În Bulgaria, preţul unei viniete pentru autocare şi camioane, valabilă o zi, este de 20 de leva (circa 11 euro), iar pentru autoturisme, pentru o săptămână, este 10 leva (5,5 euro). Însă preţurile „variează” la singurul magazin unde se găsesc viniete după intrarea prin traversarea podului de la Vidin. Adică preţul este stabilit pe moment şi, de cele mai multe ori, este peste valoarea normală.

Chioșcul cu pricina nici măcar nu este autorizat de Ministerul Transporturilor să comercializeze vinietele, însă şoferii nu au încotro decât să cumpere, pentru că altfel riscă să fie amendați de poliția rutieră, iar în zonă există frecvent asemenea controale.

Problema a fost discutată în Parlamentul bulgar.



4 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     11-03-2013
    Mesaje
    124

    nu se pot cumpara de pe telefon, la fel ca la noi ?

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     11-09-2012
    Mesaje
    3

    sa se poata cumpara si de la statile peco de la noi din tara cum se poate si pentru ungaria si slovenia austria asa sa se poata si pentru bulgaria daca nu este deja si atuncea o cumperi nu mai ai nevoie de bijnita lor

  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    864

    bulgari cei mai mari mafioti

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  4. #4
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     19-12-2008
    Mesaje
    61

    mai mari ca noi romanii nu sunt!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.