Încă 20 de administratori au picat la testul primăriei Craiova

Încă 20 de administratori au picat la testul primăriei Craiova

319
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

20 din cei 182 de candidaţi înscrişi la examenul de evaluare pentru administratorii de imobile organizat de primăria Craiova au fost declaraţi “respinşi”.

Aceştia nu au reuşit să adune cele 60 de puncte necesare pentru promovarea examenului, având însă posibilitatea de a contesta punctajul stabilit de comisia de evaluare a municipalităţii până în data de 19 martie.

 

Potrivit reprezentanţilor primăriei Craiova, câteva zeci de administratori din municipiu şi-au pierdut atestatul în ultimii ani, fie ca urmare a rezultatelor slabe obţinute la evaluările derulate de serviciul de profil al autorităţii locale fie în urma neregulilor în activitate depistate de inspectorii municipalităţii.

Sursa: http://www.oltenasul.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1112

    NORMAL DE UNDE SA STIE SUNT ANGAJATI PE PILE ALTI AU 100 ANI MAI INVATA CEVA MI VAD?FIECARE BLOC SA ISI FACA ASOCIATIA NU SA MAI PLATIM 2000 RON MINIM PE LUNA SALARIU SI VORBESC CU TINE IN ULTIMUL HAL

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2651

    babalacii afara

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.