Craiova şi Kosovo sărbătoresc prietenia în Bănie

Craiova şi Kosovo sărbătoresc prietenia în Bănie

640
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Prietenia, cultura, arta şi, nu în ultimul rând, susţinerea comună pentru baschet, toate vor fi marcate, săptămâna aceasta, la Craiova, cu ocazia „Săptămânii culturii kosovene în România”.

saptamana-culturii-kosovo-craiova2

Craiovenii sunt aşteptaţi, miercuri, 19 martie 2014, la ora 11:00, la vernisajul expoziţiei comune de grafică şi fotografie a doi artişti din Kosovo: prof. Shyqri NIMANI (grafician) şi Hazir REKA (fotograf).

Vernisajul, care va fi deschis publicului miercuri şi joi, va avea loc în holul Sălii Polivalente din Craiova şi este înscris în ciclul manifestărilor dedicate „Săptămânii culturii kosovene în România”.

Tot miercuri, la Craiova, în Sala Polivalentă, de la ora 19:00, se va desfăşura o altă acţiune comună România-Kosovo, în domeniul sportului. În cadrul Ligii balcanice de baschet masculin, în ultima etapă a sezonului regulat, ediţia 2013-2014, S.C.M. „U” Craiova va întâlni echipa campioană din Kosovo – K.B. Sigal Prishtina.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.