Dolj: Peste 20 de milioane de euro vor fi investite în alimentarea...

Dolj: Peste 20 de milioane de euro vor fi investite în alimentarea cu apă, canalizare şi transport

904
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O serie de lucrări vor fi continuare sau realizate, în acest an, cu fonduri alocate prin intermediul Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), coordonat de către administraţia doljeană. Cea mai mare parte a finanţării repartizate judeţului va fi utilizată pentru continuarea unor investiţii în obiective care vizează infrastructura de alimentare cu apă şi de canalizare, precum şi cea de transport, au anunţat reprezentanţii Consiliului Judeţean Dolj.

06

Doljul are alocate, la acest început de an, 22 de milioane de lei, în vederea continuării Programului Naţional de Dezvoltare Locală, un proiect guvernamental menit să contribuie la rezolvarea unora dintre problemele prioritare ale comunităților.

Este o sumă generoasă, considerabil mai mare decât cea de care județul a beneficiat în anul 2013, care va fi utilizată pentru aproape 50 de obiective de investiții, fie că ne referim la dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă și de canalizare, fie la infrastructura de transport. (…) Nouă dintre aceste investiții vor putea fi recepționate în cursul acestui an și aici mă refer la rețele de apă și canalizare și la drumuri în Amărăștii de Sus, Ghidici, cu două obiective, Bechet, Almăj, Gângiova, Călărași, Breasta și Cerăt„, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, care a convocat, astăzi, la Palatul Administrativ, o întâlnire informală cu primarii localităţilor în care vor fi realizate lucrări cu fonduri PNDL.

De altfel, singurele proiecte noi care au fost incluse în schema de finanțare vizează refacerea unor drumuri comunale și străzi rurale din șapte localități, infrastructură afectată de recentele inundații, din urmă cu aproape două săptămâni.
Pentru aceste lucrări s-au repartizat aproape 2,5 milioane de lei din fondurile primite prin intermediul PNDL.

În anul 2014, judeţului Dolj i-a fost alocată suma de 22 de milioane de lei, fiind propuse spre finanţare 49 de obiective de investiţii, dintre care 42 în continuare şi 7 noi.



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    905

    up cat mai multe

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     25-05-2007
    Mesaje
    82

    BAriera Valcii, aleea 1 simnic, brestei…canal…drumuri… cand asta?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.