Craiova: Ateliere de scrapbooking, vinerea, la Casa de Cultură „Traian Demetrescu”

Craiova: Ateliere de scrapbooking, vinerea, la Casa de Cultură „Traian Demetrescu”

1.535
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Atelierele de scrapbooking se vor derula săptămânal la Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova, în fiecare vineri, între orele 16:00 şi 18:00. Atelierul este gratuit şi nu există limită de vârstă pentru participanţi.

„Vom avea încă o ocazie de a ne lăsa imaginaţia să se exprime liber şi de a crea felicitări superbe, care sa emane naturaleţe, optimism, speranţă, bucurie si iubire. Vom învăţa cum sa creăm o „felicitare in trepte”, colorând, pictând, lipind, decupând…pe scurt, vom asista la un curs de fericire. Veronica Svanström, singura artistă de gen din Craiova, o să vă ghideze cu multă bucurie. Creaţiile sale i le puteţi admira aici : http://scrapbookemporio.blogspot.ro/ si aici https://www.facebook.com/Happyscrappyshop”, anunţă organizatorul

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” pune la dispoziţia fiecărui participant o coală de carton scrapbooking, o coală de hârtie imprimată scrapbooking, o coală de hârtie colorată uni, markere, trimmer, covoraş de decupare, cutter, lipici, pernuţe 3D. În plus, la faţa locului veţi găsi şi alte produse scrapbooking cu care să vă decoraţi creaţiile şi nu numai.

Atelierul va fi deschis pe 21 martie 2014.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.