Marian Jean Marinescu, “Europarlamentarul anului 2014″

Marian Jean Marinescu, “Europarlamentarul anului 2014″

2.142
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Vicepreşedintele grupului PPE din Parlamentul European, Marian Jean Marinescu, a fost desemnat in aceasta seara “Europarlamentarul anului 2014″ la categoria Cercetare și Inovare, titlu la care a fost nominalizat pentru raportul privind sistemele europene de radionavigație prin satelit Galileo și EGNOS. Acesta a primit cele mai multe voturi de la deputații europeni. Premiul a fost acordat în cadrul galei anuale „MEP Awards” organizată de revista The Parliament.

Mulțumesc celor care m-au nominalizat și colegilor eurodeputaţi pentru votul lor de încredere. Având în vedere profesia mea de bază și munca ultimilor opt ani în Parlamentul European, consider cercetarea și inovarea ca fiind extrem de importante pentru viitorul nostru. Dedic acest premiu echipei mele și tuturor colaboratorilor pe acest raport

Marian-Jean Marinescu este singurul europarlamentar român nominalizat la premiile de anul acesta. Premiul vine în urma succesului pe care l-a avut raportul său privind sistemele de navigație prin satelit Galileo și EGNOS.

În aceeași categorie au mai fost nominalizați Christian Ehler (Grupul PPE, Germania) și Vicky Ford (Grupul ECR, Marea Britanie).

Premiile „MEP Awards” sunt acordate anual membrilor Parlamentului European care s-au remarcat prin activitatea lor într-un anumit domeniu. La concursul de anul acesta au existat 15 categorii.



6 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     11-03-2013
    Mesaje
    128

    toti penalii sunt parlamentari. de unde stie gagiul asta de radionavigatie ?

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     07-01-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    693

    Pentru ca are specializare in aeronautica. Spre deosebire de altii, a mai facut si altceva pe langa politica.

    „Marian-Jean Marinescu (n. 11 august 1952, Râmnicu Vâlcea) este un politician român, membru al Partidului Democrat Liberal. Este membru al Parlamentului European. Marian-Jean Marinescu este absolvent al Facultății de Aeronave a Universității Politehnice București(1976). După absolvire a lucrat ca inginer la Avioane SA Craiova și la Filiala Craiova a Institutului de Aviație București.”

  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    923

    da///////////// sigur

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  4. #4
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-06-2009
    Mesaje
    264

    Si de ce ne-ar interesa de functia asta onorifica a lui? Cu ce ne ajuta pe noi?

  5. #5
    Member
    Data de inscriere
     11-03-2013
    Mesaje
    130

    nu e vorba ca ne-ajuta cu ceva sau nu, e vorba de tupeul si nesimtirea de care dau dovada toti penalii. in loc sa stea in gaura lui, face si pe inteligentul si omul de stiinta. dar lumea uita, ca e proasta.

  6. #6
    Newcomer
    Data de inscriere
     03-10-2008
    Mesaje
    23

    FELICITARI ! foarte rar auzim de cate un roman ca a facut si el ceva bun… iar de politicieni niciodata . ma rog… uite si exceptia.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.