Craiova: Fost administrator al Asociaţiei 14 Rovine, condamnat cu suspendare

Craiova: Fost administrator al Asociaţiei 14 Rovine, condamnat cu suspendare

950
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Fostul administrator şi totodată casier, cenzor și președinte al Asociației de Proprietari nr. 14 Rovine, Georgeta Lascu, a fost condamnat definitiv la 2 ani de închisoare cu suspendare pe durata unui termen de încercare de 5 ani, pentru delapidare.

Femeia trebuie să returneze şi 200.000 de lei, reprezentând prejudiciul pe care l-a creat înşelând sute de proprietari arondați Asociaţiei, dar şi Agenției Națională de Administrare Fiscală (ANAF) și Direcției Generale a Finanțelor Publice Dolj. Instanța a pus şi a menținut sechestrul asigurator asupra unui teren pe care aceasta îl deține în comuna doljeană Pielești pentru a se asigura că prejudiciul poate fi achitat.

Georgeta Lascu întocmea state de plată și dispoziții de plată fictive, iar banii pe care îi plăteau proprietarii nu ajungeau în conturile furnizorilor de utilităţi, ci în buzunarele proprii. Furturile administratorului au fost descoperite în 2011, în urma unui control al Primăriei Craiova. Atunci, asociația avea datorii de 1.136.650 de lei către furnizorul de căldură și alți 308.630 de lei la furnizorul de apă.

Georgeta Lascu a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova la sfârșitul lunii februarie 2013 pentru delapidare.



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    904

    pai da a furat si are suspendare si alti?

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2545

    suspendare?ca sa poata munci pt a returna banii?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.