Craiova: Spectacol umanitar marca „Maria Tănase” dedicat persoanelor cu autism

Craiova: Spectacol umanitar marca „Maria Tănase” dedicat persoanelor cu autism

886
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Interpreţi îndrăgiţi din Oltenia, împreună cu orchestra şi dansatorii Ansamblului Folcloric „Maria Tănase” din Craiova, Îşi vor da concursul, pe 2 aprilie 2014, în cadrul unui spectacol umanitar intitulat sugestiv „De la suflet pentru suflet”. Evenimentul se va desfăşura în beneficiul persoanelor bolnave de autism, iar fondurile obţinute din vânzarea biletelor vor fi donate Asociaţiei „Dincolo de autism”.

Specatcolul va fi moderat de Constantin Cotimanis si Gabriel Duţu, atmosfera va fi întreţinută de Niculina Stoican, Mariana Ionescu Căpitănescu, Marius Măgureanu, Lavinia Bîrsoghe, Liliana Popa, Manuela Motocu, Aneta Şişu, Cristian Bănăţeanu, Ciri Mayer, Liviu Dică, Marcela Fota, Nelu Biţîna, iar spectacolul va fi găzduit, de la ora 18:00, de Filarmonica Oltenia Craiova.

Potrivit organizatorilor, în spectacol se vor regăsi şi hituri ale anilor ‘80 prezentate de Casual Band.

Biletele se vor pune în vânzare la agenţia Filarmonicii Oltenia începând de miercuri 19 martie. Preţul unui bilet este de 20 de lei.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova si al Asociaţiei „Craiova Capitala Culturală Europeană 2021”.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2544

    frumos.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.