Craiova: Ziua Internațională a Poeziei, sărbătorită la Casa de Cultură „Traian Demetrescu”

Craiova: Ziua Internațională a Poeziei, sărbătorită la Casa de Cultură „Traian Demetrescu”

1.318
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova organizează vineri, 21 martie 2014, începând cu ora 17.00, în Salonul Medieval, Ziua Internațională a Poeziei.

21 martie a fost declarată Ziua Internațională a Poeziei de UNESCO, în 1999, cu scopul de a readuce în conştiinţa publicului scriitorii și oamenii de litere din lumea întreagă ce au adus o contribuție substanţială la îmbogățirea culturii și spiritualității universale. În plus, Ziua Internațională a Poeziei îşi propune să încurajeze dialogul între poeţi şi cititori şi să promoveze lectura şi performance-urile poetice.

Cu această ocazie, într-un maraton liric, vor citi doisprezece poeţi craioveni din generaţii literare diferite: Ionel Ciupureanu, Liliana Hinoveanu, George Popescu, Daniela Micu, Gabriel Nedelea, Livia Moreanu, Maria Dinu, Anca Şerban, Victor Pena, Roxana Ilie, Alexandru Ionaşcu şi Luiza Mitu. Întâlnirea va fi moderată de Petrişor Militaru.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.