Baschet: Meci de play-off in Trivale

Baschet: Meci de play-off in Trivale

912
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

SCM Universitatea Craiova joacă sâmbătă, de la ora 18, la Pitești, contra echipei BCM U, într-un joc din etapa a XXIV-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Elevii pregătiți de Milan Nisic au învins în etapa precedentă,scor 106-78, în Polivalenta din Bănie, formația Gaz Metan Mediaș și și-au asigurat un loc în play-off. De partea cealaltă, BCM U Pitești a pierdut în ultima etapă cu scorul de 69-80 contra echipei CSU Atlasib Sibiu, iar pentru a spera la un loc în play-off, piteștenii au nevoie de victorie.

Baschetbaliștii lui Hristu Șapera ocupă în prezent locul 9 în clasament cu 34 de puncte (12 victorii – 10 înfrângeri), cu un joc în minus, în timp ce craiovenii sunt pe locul 5 cu 38 de puncte (15 victorii – 8 înfrângeri)

În tur, oltenii s-au impus pe parchetul Salii Polivalente din Craiova cu scorul de 71-60, după unul dintre cele mai încrâncenate meciuri ale sezonului regulat din Liga Națională.

Meciul de la Pitești dintre BCM U și SCM Universitatea Craiova va fi transmis în format LIVE SCORE pe ghidsportiv.ro.

Citiți și: Cu suporteri în Trivale



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.