Locuri de muncă pentru români în Grecia, Cipru şi Marea Britanie

Locuri de muncă pentru români în Grecia, Cipru şi Marea Britanie

610
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Românii vor avea de ales din peste 2.000 de locuri de muncă în Grecia, Cipru şi Marea Britanie. Acestea vor fi disponibile, între 27 martie şi 13 aprilie, la Târgul de cariere în turism, care va fi organizat în Bucureşti şi alte 19 oraşe, salariile oferite fiind de până la 1.500 de lire pe lună, potrivit unui comunicat.

Tinerii selectaţi la târgul de cariere vor putea să lucreze în hoteluri de 4 şi 5 stele din Grecia, Cipru şi Marea Britanie, fiind disponibile posturi entry şi middle level, în toate departamentele din cadrul unui hotel: de la front office (recepţioner de hotel, asistent recepţie, bell boy), până la housekeeping (cameristă, personal curăţenie), food & beverage (restaurant, servire, bar, bucătărie), spa, entertainment şi mentenanţă.

„În privinţa salariilor, tinerii care vor fi angajaţi în Grecia sau Cipru vor putea câştiga între 450 şi 600 euro net/lună, cazarea şi cele trei mese pe zi fiind asigurate gratuit de către angajatori. În Marea Britanie, salariile pornesc de la 6,31 lire brut/oră (echivalentul a 7,6 euro/oră), ceea ce înseamnă un câştig lunar între 1.000 şi 1.500 de lire brut/lună”, se arată într-un comunicat transmis luni agenţiei MEDIAFAX.

Organizatorii Târgului de cariere precizează că tinerii nu trebuie să aibă experienţă în domeniul hotelier, în Grecia sau Cipru aceştia urmând să parcurgă un program complet de training pentru dezvoltarea profesională şi personală.
„Suntem în căutarea unor tineri dornici să înceapă cariera în domeniul hotelier, dornici să înveţe, care au o atitudine pozitivă şi cunosc limba engleză cel puţin la nivel conversaţional”, a declarat Suzanne Nuridsany, general manager IcepWorld Group – compania care organizează târgul.

Tinerii interesaţi să participe la Târgul de cariere în turism trebuie să se înregistreze online la www.happysummer.ro/apply şi să se prezinte la eveniment cu un CV.

Sursa: mediafax.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2566

    saracii romani.slugi in europa

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.