Victorie pentru CS Universitatea Craiova la Slatina

Victorie pentru CS Universitatea Craiova la Slatina

480
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

CS Universitatea Craiova s-a întors cu toate punctele din deplasarea de la Slatina, după ce Wallace a marcat în propria poartă.

Gazdele au început ofensiv și în minutul 21 Bancu putea deschide scorul, dar șutului atacantului Slatinei l-a nimerit pe Brac. Anghelina, trei minute mai târziu a avut o nouă șansă bună pentru gazde, dar șutului său din lovitură liberă a trecut puțin peste poarta.

Autogol Wallace

La jumătate de oră de la primul fluier al lui Paul Unimătan, CS Universitatea a deschis scorul. Ganea a trimis un balon în careul gazdelor, Wallace nu s-a înțeles cu Mogoșanu și mingea a intrat în plasa porții gazdelor, spre satisfacția celor aproximativ 250 de fani veniți din Bănie. Până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic notabil, astfel că la cabine Craiova a intrat în avantaj

Repriza secundă a debutat cu eliminarea antrenorului gazdelor, Dan Oprescu, care a intrat în teren la o fază la care Unimătan i-a arătat galben lui Vătăjelu, după un fault asupra lui Bardu. Apoi centralul a arătat punctul cu var pentru un henț al lui Pătrașcu. Ignea și-a asumat responsabilitatea, dar Brac s-a întins și a scos în corner.

Până la final, FC Olt a reușit să marcheze, dar reușită lui Dobrescu a fost anulată pe motiv de off-side. Wallace a plecat mai repede la vestiare, fiind eliminat în prelungiri pentru cumul de cartonașe.

Grație acestui rezultat, CS Universitatea a acumulat 38 de puncte, trei mai multe decât CSM Râmnicu Vâlcea, și se menține pe prima poziție în clasament, în timp de FC Olt a picat pe 7 cu 27 de puncte.

Căpitanul nu a fost uitat

Costică Ștefănescu ar fi împlini astăzi 63 de ani. Pentru primul 26 martie fără căpitanul „Maximei”, suporterii celor de la CS Universitatea Craiova au avut un mesaj pentru elevii pregătiți de Gabi Balint.

Foto: csuc
Foto: csuc

FC Olt Slatina – CS Universitatea Craiova 0-1
A marcat: Wallace 31 (autogol)
Eliminat Wallace 90+3
Stadion: „1 Mai“, spectatori: 5.000

FC Olt: Mogoşanu – Anghelina, Gligor, Wallace, Giurcă – Quist, Ignea (83 Ivănică), Bardu (69 Huţan), Pavel (63 Dobrescu), Bancu – C. Ionescu. Antrenor: Daniel Oprescu

CS Universitatea: Brac – Cîrjă, Ljubinkovic, Pătraşcu, Vătăjelu – Vandelanoitte, Pleşan, Ferfelea (60 Valskis), Sin – Ganea (74 Şerban), Curelea (82 Cîju). Antrenor: Gabi Balint

Au arbitrat: Paul Unimatan – Bucsi Imre, Popescu Vasile. Rezervă: Costreie Adrian.
Observatori: Borcan Ionuţ (Ploieşti), Crîngaşu Silviu (Ploieşti)

VIDEO / Balint, supărat după meciul câștigat la Slatina

Dan Oprescu, antrenor FC Olt

GALERIE FOTO

 

Sursa: ghidsportiv.ro



3 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2559

    ehe intra in liga?

  2. #2
    Rocker
    Data de inscriere
     13-01-2013
    Mesaje
    461

    Doar asa mai bat si ei sau din intamplare

    Ei te vor needucatNu-ti place sa citesti,Esti mai usor de controlat
  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     04-12-2008
    Mesaje
    141

    Si ce legatura are Craiova Maxima cu CSU?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.