Craiova: O femeie s-a aruncat de la etajul al nouălea al Spitalului...

Craiova: O femeie s-a aruncat de la etajul al nouălea al Spitalului de Urgenţă

310
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

O femeie de 45 de ani a murit, miercuri, după ce s-a aruncat pe fereastră de la etajul al nouălea al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova, două asistente şi un medic încercând să o împiedice, Poliţia deschizând o anchetă în acest caz.

„Asistenta şefa mi-a spus că a intrat o persoană necunoascută în baia asistentelor, a intrat o asistentă să îi spună că nu poate intra oricine acolo, dar persoana respectivă era în dreptul geamului, spunea că se aruncă. A încercat să o ţină, a chemat o altă asistentă, a venit chiar şi un doctor, ea trecuse între timp de geam şi atârna în jos, apoi s-a smucit din haine şi a căzut. Nu era internată. Avea o geantă care a rămas în baie şi care a fost predată Poliţiei. Vom face şi noi o anchetă, după ce Poliţia îşi va termina treaba”, a declarat Bogdan Fănuţă, managerul Spitalului de Urgenţă Craiova.

Am fost sesizaţi că de la etajul nouălea al Spitalului de Urgenţă Craiova, o femeie s-a aruncat de la fereastră. O echipă s-a deplasat la faţa locului şi poliţiştii au stabilit că este vorba de o femeie de 45 de ani, din Craiova, iar cauzele şi împrejurările vor fi stabilite pe parcursul anchetei. Colegii mei se vor deplasa la domiciliul acesteia, vor informa membrii familiei şi vor verifica dacă femeia este cunoscută cu afecţiuni medicale care ar fi putut duce la săvârşirea unui astfel de gest”, a declarat Alin Apostol, purtătorul de cuvânt Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj.

Sursa: mediafax.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.