Consilierul PDL, Ștefan Stoica, a pierdut prima luptă cu Curtea de Apel...

Consilierul PDL, Ștefan Stoica, a pierdut prima luptă cu Curtea de Apel Craiova

993
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ștefan Stoica, director la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova, a început să aibă ghinion în ultimul timp. Agenția Națională de Integritate l-a declarat  pe șeful DRDP Craiova incompatibil cu funcția de consilier județean. Din păcate pentru el, a avut de încă o înfrângere.

La Curtea de Apel Craiova s-a înregistrat, la data de 5 aianuarie a.c., dosarul cu numãr unic: 19/54/2012, în care se cerea “suspendare executare act administrativ”.  La prima înfîţişare ANI a cerut amânare “pentru pregătirea apărărilor şi depunerea întâmpinării”. În urmă cu cinci zile Curtea de Apel Craiova a respins cererea de suspendare “cu recurs în 5 zile de la comunicare”.

Poate că Ștefan Stoica va avea mai  mult noroc în dosarul nr. 20/54/2012, prin care solicită anularea actului administrative. La data de 8 februarie a.c., procesul a fost amânat ”pentru a se efectua adresă la pârâtă”. Poate că ANI va pierde acest process, așa cum s-a întâmplat în cazul altui consilier județean PDL, Daniel Drâgnei, care a fost declarat incompatibil, dar a câștigat la Curtea de Apel Craiova.

Până atunci, Ștefan Stoica trebuie să stea puțin pe burtă, pentru că are și un dosar la DNA. Iar la DRDP Craiova situația pentru el n u este deloc roz. La data de 8 februarie a.c., scriam un articol pe site-ul nostrum în care explicam situația exactă în care se află Ștefan Stoica la DRDP Craiova.

De aproximativ 8 luni Ștefan Stoica nu are drept de semnătură pe actele contabile. Astfel o parte din atribuțiile lui Ștefan Stoica a fost preluate de  directorul adjunct, Constantin Șerban, pe perioada cercetării la care a fost supus directorul DRDP Craiova.

În prezent, Ștefan Stoica este în aceeași situație, numai că de apoximativ 11 zile, dreptul de semnătură pe actele contabile a fost preluat de Radu Mihai, departament IPFE din cadrul DRDP Craiova.

 

Sursa: http://ponturidespre.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     28-01-2009
    Mesaje
    942

    Ce se asorteaza gagiu’ cu portocaliu !
    Hai, sa traiesti, teteo !

    Ja la cartoane!

    ZERO TOLERANTA PENTRU STATUL CRIMINAL

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.