Teatrul pentru Copii și Tineret “Colibri” prezintă spectacolul Bună dimineața, noapte bună

Teatrul pentru Copii și Tineret “Colibri” prezintă spectacolul Bună dimineața, noapte bună

602
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Teatrul pentru Copii și Tineret Colibriprezintă sâmbătă, 29 martie, de la ora 18:00, spectacolul Bună dimineața, noapte bună, adaptare după Donald Bisset, în regia lui Joro Ivanov, cu scenografia semnată Eustațiu Gregorian, pe muzica lui Alexandr Mihailov. Povestea este spusă publicului de actrițele Adriana Ioncu și Alla Cebotari.

Duminică, 30 martie, la ora 11:00  este programat spectacolul Prietenii Motanului Încălțat, o propunere de interpretare a cunoscutei povești venită din partea actriței Iulia Cârstea, care semnează scenariul și regia și pe care publicul o va regăsi în distribuție alături de actorii Daniel Mirea, Oana Stancu, Alis Ianoș, Emanuel Popescu. Scenografia îi aparține Eugeniei Tărășescu – Jianu.

Craiovenii mai pot vizita până duminică, 30 martie, expoziția de scenografie din Serbia Lumi și eroi / Worlds and heroes, o creație a Festivalului Internațional al Teatrelor pentru Copii Subotica, Open University, Muzeului Teatrului din Novi Sad, Academiei Comisiei Europene de Păpuși și Miniteater Ljubljana – Slovenia – lider al proiectului.

Premiera spectacolului Eu sunt Shakespeare, anunțată pentru finalul acestei săptămâni, va deschide seria reprezentațiilor lunii aprilie, sâmbătă, 5 aprilie, de la ora 18.00.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.