Cherciu (PDL): „Nu înţeleg dacă acum consilierii PNL îi susţin pe cei...

Cherciu (PDL): „Nu înţeleg dacă acum consilierii PNL îi susţin pe cei din PSD sau fac opoziţie”

1.094
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Consilierul local Dan Adrian Cherciu şi-a mărturisit, astăzi, îngrijorarea faţă de „ceea ce se întâmplă în Craiova”, referindu-se la demolările de chioşcuri, dar şi la contractele dintre municipalitate şi chiriaşii lor, care ar fi preferenţiale. Acesta a afirmat că voturile şi observaţiile lui şi ale colegilor săi de partid în privinţa unora dintre hotărârile de Consiliu Local rămân fără ecou, dată fiind mica opoziţie pe care o formează.

Pe de altă parte, Dan Cherciu s-a arătat derutat de poziţia consilierilor locali din partea PNL faţă de proiectele propuse de municipalitate: „Sunt cu ei (cu PSD n.r.) sau în opoziţie?„, s-a întrebat Cherciu retoric, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută astăzi.

Nu mai înţeleg dacă cei din PNL (aleşii locali n.r.) sunt cu ei (aleşii locali ai PSD n.r.) sau acum sunt în opoziţie„, a afirmat Dan Cherciu. Acesta a mai spus că toate observaţiile sale în cadrul şedinţelor de Consiliu Local sunt în zadar şi că primarul Lia Olguţa Vasilescu nici măcar nu se mai deranjează să le întâmpine cu contraargumente.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.