APIA Dolj: Se depun declaraţiile pentru cota de lapte

APIA Dolj: Se depun declaraţiile pentru cota de lapte

855
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează operatorii care achiziţionează lapte, precum şi producătorii deţinători de cotă de lapte pentru vânzări directe că, începând cu 1 aprilie 2014, trebuie să depună declaraţiile anuale privind livrările, respectiv vânzările directe, efectuate în anul de cotă 2013/2014.

Anul actual de cotă se încheie la 31 martie 2014, iar declaraţiile anuale trebuie completate şi depuse la centrele APIA până la data de 14 mai 2014, inclusiv, fără penalizări. Declaraţiile trebuie depuse de către producătorii care deţin cotă pentru vânzări directe şi de către operatorii care achiziţionează lapte de la producători.

Deţinătorii de cotă de vânzare directă au obligaţia să depună declaraţia privind laptele şi produsele lactate vândute direct până la 14.05.2014 conform datelor din caietul fermierului. Dacă deţinătorul de cotă nu depune declaraţia este somat şi dacă nici în urma somării nu depune declaraţia, se retrage cota la Rezerva Naţională. Declaraţiile se trimit la APIA judeţene prin poştă, se pot depune personal la compartimentele cotă de lapte sau la centrele locale ale CJ APIA. În regiune funcţionează 7 cumpărători de lapte: 1 în Dolj, 3 în Gorj şi 3 în Vâlcea” a declarat Nicolae Sorin Răducan – directorul executiv APIA Centrul Judeţean Dolj.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2600

    mai sunt producatori?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.