Craiova: Cursuri gratuite de formare în meseria de baby-sitter

Craiova: Cursuri gratuite de formare în meseria de baby-sitter

928
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Femeile de peste 45 de ani, care nu au un loc de muncă şi sunt în evidenţa AJOFM, care beneficiază de venit minim garantat sau aparțin altor grupuri vulnerabile se pot înscrie la cursuri gratuite de formare în meseria de baby-sitter, organizate în cadrul unui proiect POSDRU.

Cursurile se vor desfășura în perioada 5 mai — 9 iunie în orașele şi judeţele București, Alba, Brașov, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Vâlcea, Dolj, Bacău, Cluj, Neamț, Giurgiu și Botoșani şi vor fi structurate pe 120 de ore de teorie și 240 ore de practică.

Documentele necesare înscrierii, printre care se numără CV-ul, scrisoarea de intenție, adeverința medicală care atestă că se poate înscrie la acest curs și că este aptă, declarația pe proprie răspundere că nu a fost decăzută din drepturile părintești vor fi trimise prin poștă sau depuse la sediul Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice până la 16 aprilie.

Criteriile de selecție sunt: vârsta cuprinsă între 18 și 64 de ani, femeia nu are loc de muncă, nu realizează venituri dintr-o activitate economică sau socială în baza unui contract de muncă ori pe cont propriu, starea de sănătate fizică și psihică o face aptă pentru îngrijirea și supravegherea copiilor, nu a suferit nicio condamnare pentru care s-a pronunțat o hotărâre judecătorească rămasă definitivă, nu a fost decăzută din drepturile părintești sau nu i-au fost interzise drepturile părintești, a absolvit minimum 8 clase, a obținut aviz favorabil pentru a urma cursurile de baby-sitter în urma evaluării psihologice.

Cursurile vor avea loc în cadrul proiectului POSDRU „Echilibru, o nouă abordare a vieții personale cu cea profesională” şi sunt certificate de Autoritatea Națională pentru Calificări.



3 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-06-2009
    Mesaje
    291

    dar femeile care nu au loc de munca si nu sunt in evidentele AJOFM, pot urma cursurile acestea?

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     27-03-2013
    Mesaje
    7

    Unde se fac inscrierile,pana cand? Multumesc.

  3. #3
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-06-2009
    Mesaje
    293

    Ana-Maria Gebăilă ne indicati si noua unde se fac inscrierile si unde se tin cursurile? Multumim mult

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.