Prefectul de Dolj Marius Deca: Nu comentez comunicatele PNL. Le răspund pe...

Prefectul de Dolj Marius Deca: Nu comentez comunicatele PNL. Le răspund pe 544

839
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

  Prefectul de Dolj, Marius Deca, a refuzat să comenteze pe larg al doilea atac al PNL Dolj la adresa sa, fără a-și putea ascunde însă iritarea că este din nou luat la țintă de foștii colegi de partid, care-l acuză mai nou că ține în funcție, la cererea PSD, un primar incompatibil de la PDL

 “Eu nu comentez comunicatele de presă ale partidelor, nici măcar pe ale PNL Dolj, care cred că au fost în total 2 în ultimul an. Sincer eu aveam o altă părere despre domnul Voicu, dar cred că m-am înșelat, pentru că văd că insistă cu aceste acuzații. Nu pot să comentez, că nu e meseria mea și nici nu prea mă lasă logica. Adică îmi reproșează mie că, la sugestia PSD, îl țin în funcție pe primarul de la Argetoaia, care din câte știu e de la PDL… Așa ceva e de vis. Să facă cerere pe legea 544 și le răspund. Le pun la dispoziție toată documentația din acest caz”, a declarat prefectul Marius Deca.

Sursa: http://www.oltenasul.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.