Cod Portocaliu de ninsori în judeţul Dolj

Cod Portocaliu de ninsori în judeţul Dolj

427
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă un nou cod portocaliu de ninsori pentru zona Olteniei de duminică, 12 februarie care va ţine până marţi, 14 februarie.

Ninsorile abundente vor reveni în Oltenia pentru două zile, timp în care vântul se va intensifica, viscolind şi spulberând zăpada. Atenţionarea de cod portocaliu intră în vigoare de mâine, de la ora 18.00 şi va ţine până marţi la ora 02.00. Meteorologii anunţă că se va depune un nou strat de zăpadă care, local va depăşi 30 de cm, iar izolat va ajunge la 50 de cm. Vântul va depăşi 55 de km/h. Pentru celelalte regiuni ale ţării codul portocaliu va ţine până marţi la ora 14.00.

Autorităţile continuă să fie în alertă, intervenind în zonele unde oamenii sunt izolaţi. Peste 50 de persoane au decedat din cauza gerului din ultima perioadă, zeci de mii de oameni fiind la această oră izolaţi în sate din Vrancea sau Buzău.

 

 

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.