Luni începe „Şcoala altfel”

Luni începe „Şcoala altfel”

921
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Elevii intră, luni, în săptămâna „Şcoala altfel”, dedicată activităţilor extracurriculare şi extraşcolare, urmată de vacanţa de primăvară, care se va încheia în 22 aprilie, potrivit calendarului stabilit de Ministerul Educaţiei.

Săptămâna „Şcoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, programată anul acesta în intervalul 7 – 11 aprilie, lasă cadrelor didactice libertatea de a alege activităţile în care să fie implicaţi copiii, în afara celor cotidiene de la şcoală.

Elevii au astfel ocazia atât să se recreeze (la teatru, film, muzee, evenimente sportive etc.), cât şi să afle lucruri noi prin vizite la sedii de instituţii publice ai căror angajaţi le prezintă, cu acest prilej, „secretele” meseriei lor.



2 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     05-10-2005
    Locatie
     in eter
    Mesaje
    3049

    O mare tampenie , nu stiu la ce ajuta asa ceva .

  2. #2

    Data de inscriere
     02-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    21594

    Pai hai sa iti dau eu un mic exemplu
    Sunt elevei de clasele 1-4 care nu au avut posibilitatea sa ajunga la teatru national sa il viziteze, sau la sala polivalenta sau la teatrul liric, poate parintii nu au avut bani sa ii duca, pentru ei este un moment foarte special. Cel putin asa ne simteam noi cand pe timpul lui Ceausescu ne duceau cu clasa la cinematograf sau la muzeu.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.