Craiova: Bursa locurilor de muncă, vineri, la Casa Studenților

Craiova: Bursa locurilor de muncă, vineri, la Casa Studenților

652
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Agenții economici din Dolj anunță că la evenimentul de vineri, 11 aprilie, vor veni cu o ofertă de peste 370 de locuri de muncă, astfel că persoanele fără un loc de muncă au ocazia să-şi depună CV-uri, să fie intervievaţi şi, de ce nu, să găsească un loc de muncă. Bursa locurilor de muncă este un eveniment organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Dolj și va avea loc la Casa de Cultură a Studenților din Craiova între orele 9:00-13:00.
Pentru doljenii cu studii superioare oferta este una restrânsă, după cum au anunțat organizatorii, respectiv  11 locuri de muncă: economist – un loc; inginer constructor – trei locuri; inginer automatist – un loc; inginer drumuri – un loc; consilier vânzări – trei locuri şi unit manager – două locuri.

< Persoanele cu studii medii şi cele calificate se bucură de cea mai însemnată ofertă. Au la dispoziție 282 de locuri de muncă din următoarele domenii: asigurări, protecţie şi pază, construcţii, confecţii, alimentaţie publică, vânzări, prestări servicii. Pentru persoanele necalificate sunt oferite 80 de locuri de muncă din domenii cum sunt confecţii, construcţii, protecţie şi pază. Reprezentanții AJOFM Dolj fac precizarea că datele oferite sunt preliminare şi că agenţii economici care dispun de locuri de muncă vacante şi doresc să participe la Bursa Generală a Locurilor de Muncă sunt așteptaţi să îşi depună  ofertele ce vor fi oferite în cadrul bursei.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1090

    da vin si eu sa vedem daca gasim ceva ma bun

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    1314

    Sunt comvins ca o sa fie reprezentanti de la firme care o sa spuna doar ca strang cv-uri isi maresc baza de date momentan nu angajam … iar restul job-urilor o sa fie prea prost platite ca sa iti bati capul cu ele … 11 job-uri pentru studii superioare 1 economist …. draga facultate de economie si administrarea afacerilor craiova de ce sunteti lasati sa inscrieti pe fiecare ani mii si mii de studenti cand piata nu are nevoie decat de 1 loc …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.