Dolj: Băut, un șofer de microbuz transporta elevii la școală…

Dolj: Băut, un șofer de microbuz transporta elevii la școală…

1.177
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Gigel Nicolae, de 46 de ani, din Craiova, a fost supus, ieri, unui control al poliției rutiere, care efectua verificări pe traseul Fărcaș-Craiova. Șoferul era la volanul unui microbuz școlar care transporta elevi și, în urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto a rezultat o valoare de 0,41 g/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au testat cu aparatul etilotest doi șoferi de microbuze care efectuau curse cu elevi, pe traseul Fărcaş-Craiova. Unuia dintre ei, persoana mai sus menționată, oamenii legii i-au întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.



3 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1091

    doamne pe zi ce trece mai auzi ceva 5 ani puscarie

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    2221

    asta i buna

  3. #3
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2211

    Țăran prost și bețivan.. dependența de alcool e în floare.. nu mă miră atatea reclame la televizor.. numai reclame la bere/ alcool și farmacii.. ca să te tratezi dupa ce îți **** orgamismu de atâta bagat în tine..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.