(Galerie foto) Hangar pentru elicopterul SMURD, la Aeroportul Craiova

(Galerie foto) Hangar pentru elicopterul SMURD, la Aeroportul Craiova

1.334
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Amenajat la standarde europene, pe o suprafață de 800 m, hangarul, situat pe Aeroportul din Craiova, adăpostește elicopterul SMURD care deservește misiunilor de salvare din întreaga regiune Oltenia. Contrucția este prevăzută cu camere de dormit, băi, birouri și bucătărie pentru medici, asistente și piloți.

Acum ceva timp ne-am întâlnit cu primul ministrul al României să inaugurăm un centru aeronautic medical deshis la Craiova. Pe atunci regiunea Oltenia era dotată cu un elicopter SMURD, am reușit în felul acesta să creem o punte între noi și spitale din București. Ne-am luat angajamentul atunci să construim un hangar și am reușit să facem mai mult decât atât. Am construit o platformă betonată, un hangar în care au loc două elicoptere și probabil în viitor este posibil să apară și acesta. Am realizat și încăperi pentru medici și piloți în care să se poată odihni și pregăti misiunile”, a precizat Ion Prioteasa, președintele Consiliului Județean Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.