Grav accident în ”curba morții” de la Pielești. Victimele au fost descarcerate

Grav accident în ”curba morții” de la Pielești. Victimele au fost descarcerate

893
21
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Evenimentul s-a produs astăzi, în jurul prânzului, în ”curba morții” de la Pielești, pe sensul de drum către București. Șoferul, un bărbat de 30 de ani, a suferit răni grave, iar soția, de 29 de ani, și fiul acestora, în vârstă de 7 ani, leziuni ușoare. Familia se afla într-o mașină Skoda și a fost nevoie de o echipă de descarcerare pentru ca șoferul să poată fi scos dintre fiare.

Conform datelor furnizate de IPJ Dolj, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de mers din cauza condițiilor meteorologice – carosabil umed  – și s-a răsturnat în canalul colector de pe marginea șoselei.

Pompierii au foist nevoiți sa decapeze plafonul mașinii pentru a putea scoate victimele din autoturism, respectiv șoferul, soția și copilul acestora.  Bărbatul a suferit răni grave, însă femeia si copilul au fost mai norocoși, scăpând cu câteva răni ușoare. ”Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpa. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ”, a precizat Amelia Căprărin, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Foto: arhivă



21 COMENTARII

  1. #21
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2653

    pacat de familia aceea

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.