Craiova: Peste 90 de pietoni, amendați pentru trecere neregulamentară

Craiova: Peste 90 de pietoni, amendați pentru trecere neregulamentară

511
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Pietonii care nu au respectat regulile de circulație au fost amendați, ieri, de polițiștii rutieri, pentru traversarea străzii prin locuri nepermise. 91 de persoane au fost sancționate contravențional pentru că s-au grăbit să traverseze strada prin alte locuri decât cele prevăzute de lege.

Poliţiştii Serviciului Rutier Dolj împreună cu lucrători de poliţie din cadrul Biroului Rutier Craiova şi ai formaţiunilor rutiere din judeţ au organizat o acţiune în scopul prevenirii accidentelor rutiere generate de neacordarea de prioritate de către conducătorii auto pietonilor angajaţi în traversare prin locuri marcate şi semnalizate corespunzător.

Pietonii au fost şi ei în atenţia oamenilor legii, continuându-se acţiunile preventive în scopul conştientizării acestora cu privire la riscurile la care se expun atunci când traversează neregulamentar strada.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au constatat 268 abateri de natură contravenţională pentru sancţionarea cărora au fost aplicate amenzi de peste 28 000 lei, iar dintre acestea 21 au fost aplicate unor conducători auto pentru neacordare de prioritate pietonilor, iar alte 91 au fost aplicate pietonilor.



2 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2652

    pe ei tata.sa iasa de o ciorba

  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2234

    Sa iasa de un miel

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.