Craiova: Din nou probleme pentru angajații FORD

Craiova: Din nou probleme pentru angajații FORD

948
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Conducerea companiei americane anunţă întreruperea producerii de autoturisme B-max pentru perioada aprilie-iunie şi oferă angajaţilor salarii cu 35% mici.

 Compania Ford a anunţat că întrerupe producţia de autoturisme B-Max la Craiova pentru 23 de zile lucrătoare. Angajatii care îşi desfăşoară activitatea la Craiova sunt afectaţi finaciar de aceste opriri. Oamenii primesc pe toată perioada cât stau acasă  80% din salariul de bază. „Dacă stau acasă nu primesc nici bonuri de masă şi nici sporuri. Astfel, reducerea salarială ajunge la 30-35% din venit“, a spus Ovidiu Cioroianu, liderul sindicatului Ford Automobile din Craiova.  

Constructorul auto american Ford a decis să oprească temporar producţia B-Max timp de şase zile lucrătoare în luna aprilie, opt zile în luna mai şi nouă zile în luna iunie, din cauza scăderii cererii la nivel european.   Ford produce în prezent la Craiova modelul B-Max şi motoare pe benzină EcoBoost de 1,0 litri şi 1,5 litri, acesta din urmă echipând modele produse în America de Nord şi Asia. Modelul B-Max este produs doar la fabrica din Craiova, asamblarea fiind lansată la jumătatea anului 2012.

 

Sursa: oltenia24.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2650

    ce sa faca si ei

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.