O multinaţională, interesată să angajeze studenţi din Craiova

O multinaţională, interesată să angajeze studenţi din Craiova

676
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Compania Deloitte şi-a prezentat oferta de job-uri pentru studenţii Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii din Craiova în baza unei colaborări cu Universitatea din Craiova, care a creat legături cu mai multe firme private, în vederea instruirii, perfecţionării, dar şi angajării studenţilor. Evenimentul a avut loc luni, 14 aprilie, în Sala Albastră a Universităţii.

Reprezentanţii companiei, Andreea Zoescu – Senior Manager şi Simona Gardea – Junior Coordinator Human Resources, i-au introdus pe studenţii economişti în atmosfera uneia din companiile multinaţionale de top la nivel global, unul dintre „The big four” în domeniul consultanţei, managementului financiar şi auditului. Compania angajează anual aproximativ 50 de juniori pe care îi formează pentru o carieră de excepţie în domeniul financiar. Cerinţele pentru angajare încep cu o situaţie academică de top şi continuă cu o cunoaştere de nivel superior a limbii angleze, abilităţi de comunicare, dar şi cunoştinţe tehnice solide în domeniul financiar-contabil.

Este pentru prima dată când Deloitte îşi prezintă oferta studenţilor craioveni, dar Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor are în vedere dezvoltarea colaborării printr-o serie de evenimente adresate studenţilor şi care vor veni în completarea procesului de recrutare.

Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor a inițiat luni, 14 aprilie colaborarea si parteneriatul cu Kirchhoff Romania. Acest parteneriat cuprinde practica studenţilor – licenţă şi master – obligatorie/ facultativă, implicarea managerilor companiei în actualizarea curriculei, prezenţa acestora în cadrul activităţilor de predare/seminarizare cu scopul de a prezenta aplicaţii şi studii de caz studenţilor, colaborarea în organizarea şi derularea unor evenimente de prezentare a companiei şi a oportunităţilor oferite.



2 COMENTARII

  1. #1

    Data de inscriere
     02-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    21620

    nu e rau, s-a dus cineva?

  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2642

    succes doritorilor

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.