(Video) Craiova: Circa 9.000 de pachete de țigări, confiscate în urma unor...

(Video) Craiova: Circa 9.000 de pachete de țigări, confiscate în urma unor percheziții

582
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Poliţiştii au descins, în această dimineață, la 11 locuinţe şi sedii comerciale ale unor persoane suspectate de deţinere de produse din tutun în mod ilegal şi contrabandă. Peste 175.000 de tigarete au fost confiscate, precum şi 260.000 de lei.

În baza autorizaţiilor emise de magistraţii Judecătoriei Craiova în această dimineață, polițiștii craioveni au descins la locuinţele şi spaţiile comerciale aparţinând unor persoane despre care existau indicii că desfaşoară activităţi ilegale constand în transportul, depozitarea şi comercializarea de produse din tutun provenite din contrabandă.

Conform informațiilor IPJ Dolj, poliţiştii craioveni au depistat şi ridicat, în vederea confiscării, 8919 pachete ţigări, de diferite marci, care nu aveau aplicat marcaj fiscal, fiind introduse ilegal pe teritoriul României.

De asemenea, politisţii au identificat, la domiciliul uneia dintre persoane,  266.800 de lei, despre care există indicii temeinice că provin din săvârşirea de infracţiuni, suma respectivă fiind ridicată în vederea cercetarilor.

Totodată, poliţiştii au depistat şi un autovehicul în care se aflau aproximativ 500 pachete ţigări fără marcaj fiscal, fapt pentru care s-a dispus indisponbilizarea acestuia.

La sediul Secţiei 5 Poliţie au fost conduse pentru cercetări 14 persoane cu vârste cuprinse între 19 şi 49 ani, din municipiul Craiova cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de depozitare, transport, deţinere produse din tutun provenite din contrabandă şi pentru documentarea întregii activități infracționale.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-06-2009
    Mesaje
    305

    Vor fi mai greu de gasit pe piata sa (sau) mai scumpe acum.
    Paguba la indienii care le vindeau si un mic castig la magazine acum de sarbatori

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.