Craiova: Trei chioşchiuri de ziare din centru, desfiinţate de Primărie

Craiova: Trei chioşchiuri de ziare din centru, desfiinţate de Primărie

672
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Municipalitatea a început demolarea chioşcurilor de ziare din oraş. În această dimineaţă, trei dintre de difuzare a presei, situate în zona centrală a urbei, au fost ridicate de angajaţii RAADPFL Craiova.

După ce a obţinut avizul de la Prefectura Dolj pe hotărârile Consiliului Local Craiova privind rezilierea contractelor cu firma Mediapress Investment SRL, cea care deţine majoritatea chioşcurilor unde sunt vândute ziarele în Craiova, Primăria a trecut la fapte. Câteva dintre amplasamente – English Park, Prefectură – au fost deja demontate, urmând ca în următoarea periodă toate chioşcurile aparţinând societăţii amintite să fie luate.

Iniţiativa, care a aparţinut primarului Lia Olguţa Vasilescu, a stârnit multe controverse, provocând reacţii şi la nivel central. Mai multe asociaţii care sprijină presa liberă au tras semnale de alarmă privitor la libertatea de exprimare care ar fi îngrădită prin desfiinţarea acestor puncte de difuzare a presei.

 

 



4 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     07-01-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    700

    O sa faca doar puncte de vanzare Micapipi, asta daca nu o sa le distribuie gratuit-fortat…

  2. #2
    Racer
    Data de inscriere
     20-10-2007
    Mesaje
    255

    Eu sunt de parere ca presa trebuie vanduta dar „tarabele” in care se vindeau erau foarte vechi si aratau urat; ar trebui aduse unele noi.

  3. #3
    Senior Member
    Data de inscriere
     20-07-2010
    Locatie
     Slatina
    Mesaje
    747

    Alte locuri de munca desfiintate de largutza asta!

  4. #4
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2265

    Larguta demolatoarea… asa o sa o cunoasca lumea de acum pana in vecii vecilor.. si eu care credeam ca solomon a facut dezastru.. uite ca am trait sa vad ca se poate si mai mult.. penalu de solomonache pe langa asta e.. ca albina pe langa musca..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.