A început Festivalul Internațional Shakespeare

A început Festivalul Internațional Shakespeare

925
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

La Craiova, în această seară, are loc un eveniment cu totul remarcabil: Deschiderea celei de-a IX-a ediții a Festivalului Internațional Shakespeare, organizat de Teatrul Național ”Marin Sorescu” Craiova și Fundația William Shakespeare. Cu prilejul aniversării a 450 de ani de la nașterea celui mai mare dramaturg al lumii, în Piața ce-i poartă numele, a fost dezvelită statuia lui William Shakespeare, creaţie a sculptorului Rodion Gheorghiţă.

Ediția din acest an se desfășoară sub deviza ”Shakespeare al tuturor”, iar primul spectacol din festival este o montare de excepție a Teatrului Globe din Londra, ”Mult zgomot pentru nimic”, în regia lui Max Webster.

Așadar, vă invităm la Craiova, la Festivalul Internațional Shakespeare, și vă asigurăm că veți participa la o adevărată sărbătoare a teatrului.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Rocker
    Data de inscriere
     13-01-2013
    Mesaje
    504

    cam penibil sa dai 24 de miliarde pe un asemenea festival cand ai putea rezolva multe probleme cu banii acestia intr-un oras precum craiova

    Ei te vor needucatNu-ti place sa citesti,Esti mai usor de controlat

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.