(Video) Copiii din Craioviţa ar vota-o pe… Olguţa!

(Video) Copiii din Craioviţa ar vota-o pe… Olguţa!

1.592
21
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(10 voturi, media: 4,60)

Fără doar şi poate, rezultatul final al demolării chioşcurilor din faţa fostei Poşte din cartierul Craioviţa Nouă le-a adus copiilor cea mai mare fericire. Locul de joacă amplasat în locul magazinelor a câştigat popularitate încă dinainte să fi fost terminat, iar puştii pur şi simplu îl iubesc. 

loc de joaca in craiovita noua 3

Dacă unii dintre craioveni încă se mai arată extrem de deranjaţi de decizia edilului de a demola chioşcurile din Craioviţa, spunând că a lăsat zeci de oameni fără locuri de muncă, alţii, cei mai mulţi părinţi, sunt foarte încântaţi. Nu de alta, dar ansamblul de jocuri în aer liber instalat pe unul dintre terenurile rămase libere în urma dispariţiei magazinelor s-a dovedit a fi cea mai bună opţiune pentru ei şi copiii lor. Micuţii au unde să-şi consume energia, astfel că toată lumea e fericită.

Mă declar mulţumită de locul de joacă şi mă bucur că doamna primar s-a gândit şi la copii, nu doar la locurile de parcare, pentru că realitatea e că interesul e mai mare să ne parcăm maşinile nu să le oferim şi copiilor variante de joacă„, a opinat Anca. Iar puştiul ei, de cinci ani, nu face altceva decât să-i întărească afirmaţiile: „E frumooos, frumooos!”, referindu-se, bineînţeles, la complexul de joacă. Şi fetiţele sunt la fel de încântate, chiar şi când vine vorba despre gropile cu nisip. Aruncat în sus, pus în propriul cap sau al altora, nisipul adus pentru joacă este cea mai bună terapie pentru cei mici. Părinţii n-ar fi chiar de acord, dar ce mai contează, dacă odraslele sunt fericite. „Praful magic (nisipul n.r.) a făcut o magie şi ne-a adus jucării pentru că ne-am rugat la Doamne-Doamne„, e de părere un băieţel. Părerea lui e, însă, instantaneu spulberată de o domnişoară de vreo patru-cinci ani: „Nuuu, e de la alegerile cu primara!”. Cei mai mari ştiu exact despre cine este vorba: „Olguţaaa!”. Restul… e cancan.

 

 

 



21 COMENTARII

  1. #21
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2672

    locuri de munca sa apara, caci astfel nici copii nu se vor mai juca cu burtile goale

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.