Craiova: Să fie break maxim, la Cupa „Paul Hunter”!

Craiova: Să fie break maxim, la Cupa „Paul Hunter”!

1.042
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 5,00)

Surprinzător şi lăudabil – aşa cum a caracterizat arbitrul Dorian Florea nivelul de dezvoltare a acestui joc în Craiova – snookerul devine tot mai popular în Bănie şi nu numai. Ajunsă la cea de-a II-a ediţie, Cupa „Paul Hunter”, organizată de Clubul FreeBall Craiova, se vrea a fi un reper puternic în peisajul sărac al competiţiilor din sudul ţării. De astăzi până duminică, pasionaţii pot „gusta” o nouă demonstraţie de dorinţă, concentrare şi talent într-un regal românesc, ca un mic bonus „pe viu” la regalul snooker-ului mondial care are loc în această perioadă. 

„Totul e pregătit”, spune organizatorul Cupei „Paul Hunter”, craioveanul Mihai Adrian Fundeanu. Vineri, la ora 16.00, se dă startul competiţiei (foto extragere grupe), iar premisele unui spectacol de calitate sunt dintre cele mai bune. Concursul se va desfăşura în sistem (de 8) grupe, a câte patru jucători fiecare, iar numele prezente la Craiova vor asigura echilibrul şi, totodată, nivelul ridicat al  competiţiei. „Vom avea primele opt nume din snookerul românesc, ceea ce spune foarte multe. Din punct de vedere al prezenţelor şi al concentraţiei de nume se poate spune că este unul dintre cele mai puternice competiţii organizate până acum la noi”, spune Adrian Fundeanu.

Cei 32 de jucători – 14 craioveni şi 18 din Bucureşti, Piteşti, Arad, Oradea, Slatina, Cluj şi Baia Mare – au un scop comun: joc bun şi break mare! Pentru mai multă motivare, în aceste sens organizatorul a pregătit premii pentru cele mai mari break-uri, dar şi diplome, trofee şi alte distincţii pentru participanţi. Astfel, dacă cel mai mare break realizat va fi 50+, jucătorul va fi premiat cu un trofeu, plus 100 de euro; dacă cel mai mare break realizat este 75+, premiul va consta într-un trofeu, 100 de euro şi un tac profesional în valoare de 200 de dolari. În cazul fericit în care se va realiza un break de peste 100 de puncte, atunci jucătorul va primi trofeul, 100 de euro, tacul profesional plus încă 500 de lei.

În ceea ce priveşte clasarea jucătorilor la finalul competiţie, premiile vor fi următoarele:

-Locul 1 – 800 lei+cupa+medalie+diploma;
-Locul 2 – 500 lei+cupa+medalie+diploma;
-2 Locuri 3 –2 x 200 lei+cupa+medalie+diploma;

Competitia de Snooker “Cupa PAUL HUNTER” Craiova, Ediţia 2014, se va disputa în cadrul clubului FreeBall, situat în cartierul Craiovita Nouă, zona Complex Fortuna, bl 201B (turnul din mijloc, la parter). Intrarea spectatorilor este liberă în limita locurilor disponibile.

Şi pentru că organizatorul Mihai Adrian Fundeanu cochetează atât cu snookerul cât şi cu rimele, nimic nu este mai potrivit ca, în loc de concluzie, să-i redăm propria… părere despre ceea ce urmează să se petreacă la Craiova:

„(…) Jucatori de soi

Fix treizeci si doi

Din intreaga tara

Si din Capitala

Opt culori de bile

Opt orase pline

Opt urne divine

Toata „crema”vine..

Cluj si Bucuresti

Slatina, Pitesti

Baia si Oradea

Arad si Cetatea..

Baniei, fireste

Gazda de poveste!

Iacob Hadrian,

Laza si Avram,

Szilard si Lorin,

De departe vin.

Din Arad oras,

Un careu de asi

Si un Jolly Joker

Dragul Tibi Polgar.

Iar din Capitala

Trupa nationala

Amza si Orzan

Vladu si Ivan

Si Banescu-san.

Sinca-i capitan

Chit ca-i slatinean

Nu-i bucurestean.

Chiar si din Trivale

Se pornesc la vale

Doi aprigi ostasi

Semi-oltenasi:

Sorin-comandor

Si-Alex Oprisor.

Insa, la Craiova,

Sincer, fie vorba..

Cand vor poposi

Usor nu va fi.

Pai’spe oltenasi

Le vor fi nanasi

Si vor incerca

Cupa sa le-o ia.

Rausch si Florescu,

Manea, Marinescu,

Cristi, Minzarescu,

Tanase, Georgescu,

Bizu, Botezatu,

Unul langa altul,

Ovi, Lucian,

Adi si Stefan.

Ei se vor lupta,

Se vor implica,

Se vor darui,

Se vor stradui,

Sa iasa perfect

Tot acest proiect

Sa aiba ecou

Paul Hunter Show!”



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2675

    da, un joc ok

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.