(Video) Gheorghe Nețoiu vrea semideschis!

(Video) Gheorghe Nețoiu vrea semideschis!

702
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranță din Craiova, Gigi Nețoiu are de ispășit trei ani şi patru luni de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală, înșelăciune și spălare de bani. În prezent, acesta este supus unui regim de detenție închis, dar astăzi le-a cerut magistraților Judecătoriei Craiova să fie mutat la semideschis.

Gheorghe Neţoiu, fost finanțator la Universitatea Craiova și Dinamo, a fost condamnat în „Dosarul Transferurilor“ la un an de închisoare pentru evaziune fiscală, trei ani şi patru luni pentru înşelăciune, şi câte două pedepse de un an de închisoare pentru spălare de bani.

Nețoiu s-a apărat în fața judecătorilor afirmând că ”s-a făcut o nedreptate” și că se așteaptă ca acești ”să fie corecți”. Acesta s-a ferit să fie văzut cu cătușele la mâini, pe tot parcursul întâlnirii cu magistrații încercând să-și acopere brațele.

Cererea omului de afaceri urmează să fie judecată astăzi.

UPDATE: Procesul privind cererea lui Gigi Nețoiu privind schimbarea regimului de detenție a fost amânat de magistrați pentru data de 8 mai 2014.

 



3 COMENTARII

  1. #1
    A%%
    Oldtimer
    Data de inscriere
     07-03-2013
    Mesaje
    1035

    Normal, să fim umani. Să i se dea dreptul să muncească în mină.

  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    1194

    DAAA!ASTA SI LA PARNAIE E TARE IN GURA….

  3. #3
    Spammer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    2684

    cu sapunul sa descurcat?ia cazut?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.