Prințul Broască și Alis în lumea păpușilor la teatrul Colibri

Prințul Broască și Alis în lumea păpușilor la teatrul Colibri

666
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Teatrul pentru Copii şi Tineret “Colibri” animă ultimul week-end din aprilie cu spectacolele Prințul Broască și Alis în lumea păpușilor.

Sâmbătă, 26 aprilie, la ora 18:00, Prințul Broască  își dă întâlnire cu publicul într-o  dramatizare de Veselin Boidev după Frații Grimm, în regia lui Todor Valov, cu scenografia semnată Stefka Kyuvlieva. În distribuție îi regăsim pe actorii: Cosmin Dolea, Oana Stancu, Adriana Ioncu, Alis Ianoș. Spectacolul a fost distins în 2013 cu Premiul pentru cea mai bună interpretare – acordat actriței Adriana Ioncu și Premiul pentru cea mai bună scenografie, oferit Stefkăi Kyuvlieva, la cea de-a XII-a ediție a Festivalului de păpuși și marionete “Puck” de la Cluj-Napoca.

Duminică, 27 aprilie, ora 11:00 este rezervată reprezentației Alis în lumea păpușilor, un spectacol realizat pe un scenariu și în regia Iuliei Cârstea.  Scenografia este o creație a maestrului Eustațiu Gregorian, iar muzica îi aparține lui Alexandru Iosub. Călătoria prin lumea păpușilor se face împreună cu actorii Alis Ianoș, Emanuel Popescu, Oana Stancu, Iulia Cârstea, Daniel Mirea



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.