Craiova: Municipalitatea ar vrea un pasaj subteran în continuarea suprateranului

Craiova: Municipalitatea ar vrea un pasaj subteran în continuarea suprateranului

3.117
43
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 5,00)

Reabilitatarea Străzii ”Calea București” ar putea fi un prilej pentru Primăria Craiova de a pune în plan o nouă idee pentru fluidizarea traficului din oraș. Viceprimarul Craiovei, Mihai Genoiu, a afirmat, astăzi, în cadrul ședinței de Consiliu Local, că realizarea unui nou pasaj, subteran, ar putea fi o soluție practică în acest sens.

Mai exact, municipalitatea testează pe hârtie cum ar arăta traficul rutier dacă în continuarea pasajului suprateran ar fi construit un pasaj subteran, pentru circulația autovehiculelor, iar la suprafață ar urma să ruleze doar tramvaiele. ”Este singura soluție pentru deblocarea traficului de la Universitate”, a apreciat viceprimarul.

Deocamdată, construcția unui nou pasaj este doar o idee, însă municipalitatea poate profita de lucrările care vor fi realizate în cadrul proiectului european de 31 de milioane de lei pentru modernizarea traficului, în care este inclusă și reabilitarea Străzii Calea București, înainte ca aceasta să fie finalizată.



43 COMENTARII

  1. #41
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2451

    Cea mai buna solutie ar fi fost sa se fi facut metrou in Craiova.. Se facea.. daca nu il asasinau pe Nea Ceasca…

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.
  2. #42
    Member
    Data de inscriere
     19-08-2013
    Mesaje
    140

    Daca traia Nea Ceausescu eram civilizatie superioara … nu ca acum in epoca mezozoicului

  3. #43
    Newcomer
    Data de inscriere
     31-05-2006
    Mesaje
    15

    cel mai frumos era sa se faca un canal navigabil in locul sinelor de tramvai. ar fi eliminat praful din oras si ar fi circulat vaporase ca pe senna in locul lor. in intersectia de la universitate se poate construi un imens pasaj subteran cu refugii pentru pietoni si cateva baruri ,pote si cateva magazine. se putea trage un brat al jiului si revarsarea sa se faca in baltile limitrofe craiovei,oricum se scurg tot in jiu

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.