Milano-Craiova, cursă cu probleme. Ploaia a dat peste cap orarul zborurilor

Milano-Craiova, cursă cu probleme. Ploaia a dat peste cap orarul zborurilor

827
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Aeronava Wizz care trebuia să decoleze luni seara de pe Aeroportul Bergamo, cu destinaţia Craiova, a întâmpinat probleme din cauza condiţiilor nefavorabile de la Milano. Pilotul a decis să nu îmbarce pasagerii şi a plecat gol. În schimb, avionul a reuşit să plece de la Craiova către Milano, însă la ora redactării acestei ştiri nu se ştia dacă destinaţia va fi Bergamo sau Malpensa, în funcţie de evoluţia vremii urmând să fie luată o decizie.

Potrivit directorului Aeroportului Craiova, Mircea Dumitru, în avionul care  ar fi trebuit să decoleze din Milano urmau să se îmbarce 146 de pasageri. Pista scurtă şi vizibilitatea extrem de redusă din cauza ploii au făcut ca pilotul să ia decizia de a pleca fără oameni.

Pilotul a luat decizia pe care a considerat-o cea mai bună şi sigură. Avionul a ajuns la Craiova, însă gol„, a precizat pentru Craiova Forum Mircea Dumitru. Pasagerii care aşteptau să plece de la Craiova, 170 de persoane, s-au îmbarcat în jurul 0rei 21.15, reuşind să plece către Italia, fără a şti însă pe care dintre cele două aeroporturi vor fi duşi : Malpensa ori Bergamo.

Directorul Aeroportului din Craiova a mai afirmat că era posibil ca pasagerii de la Bergamo să fie totuşi preluaţi de aeronava care a plecat din Craiova, în funcţie de starea vremii. Dumitru nu a exlus nici varianta ca Wizz să reprogrameze zborul către România în dimineaţa zilei de marţi, 29 aprilie, însă pe un alt aeroport din România: Cluj sau Bucureşti.

Oricare ar fi decizia companiei, pierderile sunt oricum extrem de mari. La rândul lor, pasagerii au avut de suferit, însă, în final, siguranţa echipajului şi a pasagerilor este cea mai importantă. Cu vremea nu ne putem pune„, a mai adăugat directorul Aeroportului Internaţional Craiova.



2 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     30-09-2011
    Mesaje
    295

    O decizie inteleapta.

  2. #2
    Addicted!
    Data de inscriere
     03-10-2005
    Locatie
     Craiova / Amsterdam
    Mesaje
    1791

    A venit plin cu gagici!!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.