Manda prezent la Sărbătoarea Salcâmului (P)

Manda prezent la Sărbătoarea Salcâmului (P)

437
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, a participat astăzi, 04 aprilie 2014, la Sărbătoarea Salcâmului, din comuna Ciupercenii Noi. Liderul social-democrat s-a întâlnit cu autorităţile locale, care au avut ocazia să îi spună ce nevoi au pentru comunitatea pe care o conduc, dar şi cu cetăţenii din localitate.
“Împreună cu colegii din BPJ continuăm, aşa cum fac de când am fost ale preşedinte PSD Dolj, să onorăm invitaţiile autorităţilor locale. Am astfel ocazia să vorbesc despre problemele pe care aceştia le au şi intru în contact cu oameni. Am aflat ce proiecte îşi doreşte să implementeze primarul din Ciupercenii Noi, Gheorghe Mungiu, dar ştiu foarte bine şi ce lucruri bune a făcut în comună. Îl felicit pentru evenimentul organizat şi îi asigur pe oamenii din Ciupercenii noi că vom fi în continuare alături de ei”, a declarat preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.
Primarul Gheorghe Mungiu a spus că se bucură de vizita oficialităţilor de la Craiova şi că este convins că vor fi alături de oamenii din Ciupercenii Noi: “Mă bucur că am avut alături de noi atât de mulţi prieteni. Îi mulţumesc domnului preşedinte al PSD Dolj, Claudiu Manda, şi doamnei vicepreşedinte a Consiliului Judeţean Dolj, Alina Tănăsescu pentru că au răspuns afirmativ la invitaţia noastră, dar şi celorlalţi invitaţi, foarte importanţi, care au făcut parte din delegaţie. Asta arată că le pasă de noi şi îi asigurăm că şi noi vom fi alături de ei. Le mulţumesc şi oamenilor din Ciupercenii Noi care au fost, sunt şi vor fi prietenii noştrii”.
Din delegaţia preşedintelui PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, au făcut parte următorii: vicepreşedinţii – Cosmin Vasile, Alina Tănăsescu, Ovidiu Flori, Daniela Tarniţă, Mihai Neaţu, Cosmin Enea, Florinel Stancu şi trezorierul PSD Dolj, Alin Golumbeanu.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.