CONCURS „Descoperă Craiova!” – Înscrie-te, promovează-ţi oraşul şi câştigă!

CONCURS „Descoperă Craiova!” – Înscrie-te, promovează-ţi oraşul şi câştigă!

858
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(8 voturi, media: 5,00)

monumente oltenia logo-web-alb„Descoperă Craiova” este o competiție organizată în perioada 5 mai – 1 iunie 2014 de www.monumenteoltenia.ro și www.craiovaforum.ro, prin care se vizează promovarea în fața publicului larg a patrimoniului cultural și arhitectural al orașului Craiova, în contextul candidaturii la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021. Premiile, constând în bani, vor fi acordate pe 1 iunie, la petrecerea aniversară Craiova Forum 10 ani.

Mecanismul competiției 

În urma înscrierilor de pe site-ul www.monumenteoltenia.ro vor fi selectați 20 de concurenți pentru a participa la competiție. Participanții vor fi grupați în echipe de câte doi. Tot prin tragere la sorți, fiecare echipă va primi o sarcină sub forma unei ghicitori și va avea o săptămână la dispoziție să rezolve ghicitoarea și sarcina constând în idetificarea monumentelor istorice, realizarea de fotografii cu respectivele clădiri, redactarea de eseuri etc. (toate detaliile AICI).

Jurizare

Materialele realizate de echipele participante vor fi evaluate din punctul de vedere al originalității eseurilor, calității fotografiilor și armoniei eseu-fotografii de un juriu format din 3 persoane. Componența juriului va fi disponibilă în curând.

Premii

În urma deliberării juriului, se vor acorda 3 premii  (per echipă):

Premiul I – 500 lei

Premiul II – 300 lei

Premiul III – 200 lei

Anunțarea și premierea echipelor câștigătoare vor avea loc pe data de 1 iunie 2014 în cadrul petrecerii aniversare Craiova Forum 10 ani.

Calendarul competiției

Competiția Descoperă Craiova se desfășoară în perioada 5 mai – 1 iunie 2014, după următorul orar:

5 mai – 17 mai: Înscrierea participanților

19 mai: Anunțarea persoanelor selectate

22 mai: Întalnire cu concurenții (formarea echipelor și împărțirea sarcinilor)

23-29 mai: Realizarea sarcinilor de către echipele de participanți

1 iunie: Anunțarea câștigătorilor și acordarea premiilor

Informații suplimentareinfo@monumenteoltenia.ro

Vă dorim mult succes și așteptăm înscrierile voastre aici!



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.