Dolj: Un nou Serviciu de Evidenţa Persoanelor, la Brădeşti

Dolj: Un nou Serviciu de Evidenţa Persoanelor, la Brădeşti

1.740
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Brădeşti va fi inaugurat miercuri, 7 mai a.c., şi va deservi toate localităţile din apropiere, astfel că cetăţenii nu vor mai fi nevoiţi să se deplaseze la Filiaşi pentru chestiunile legate de actele de identitate.

Persoanele care nu deţin acte de identitate şi îndeplinesc condiţiile de vârstă, deţinătorii de buletine de identitate sau cărţi de identitate a căror valabilitate a expirat, sunt aşteptaţi să solicite eliberarea de noi documente de identitate chiar din prima zi de activitate a acestui Serviciu. Astfel, cei 4.440 de cetăţeni ai comunei nu vor mai fi nevoiţi să se deplaseze în oraşul Filiaşi pentru a-şi obţine actele de identitate.

Programul de funcţionare va fi zilnic, de luni până vineri, între orele 08.30-16.30, în ziua de miercuri programul prelungindu-se până la orele 18.30.

Relaţii suplimentare se pot obţine prin Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţă a Persoanelor Dolj, la numerele de telefon 03511437.038, 03511437.039 şi de la sediul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Brădeşti.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.