Universitatea din Craiova: Liceeni și studenții vin cu “Cea mai bună idee...

Universitatea din Craiova: Liceeni și studenții vin cu “Cea mai bună idee de afaceri”

618
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Cele mai bune proiecte de afaceri dezvoltate de către elevii liceelor doljene şi studenţii Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor – Universitatea din Craiov – sub coordonarea cadrelor didactice ce predau discipline economice în cadrul liceelor, respectiv a cadrelor didactice FEAA -, vor fi alese vineri, la sediul Universităţii din Craiova – Str. A. I. Cuza, nr.13 – Sala Albastră, începând cu ora 9.00, în etapa finală a competiţiei “Cea mai bună idee de afaceri” – organizată în colaborare de către Facultatea de  Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii din Craiova şi ISJ Dolj

Concursul este adresat elevilor din liceele din judeţul Dolj, cu scopul de a promova spiritul antreprenorial, domeniul economic, dar şi oportunităţile de carieră în domeniu.  Concursul s-a derulat pe parcursul a două etape:

–  Etapa la nivel de liceu – selectarea echipelor înscrise la nivel de liceu de către o comisie formată din profesorii de discipline economice, reprezentanţii FEAA, respectiv ai elevilor;

–  Etapa finală – la nivel de judeţ – 9 mai 2014 – Sala Albastra a Universităţii din Craiova. Jurizarea finală a proiectelor se va realiza de către o comisie compusă din reprezentanţii mediului de afaceri regional, reprezentantul ISJ şi decanul FEAA – Universitatea din Craiova.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.