Craiova: Concurs de programare, pentru liceeni – „Constantin Belea-Procon”

Craiova: Concurs de programare, pentru liceeni – „Constantin Belea-Procon”

1.264
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Etapa de preselecţie a primei ediţii a concursului de programare pentru liceeni „Constantin Belea-Procon” va avea loc în data de 10.05.2014, începând cu ora 10:00 şi va fi organizată de Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică Aplicată din Craiova.

La această fază de preselecţie, s-au încris 25 de echipe totalizând aproximativ 100 de elevi şi 24 de cadre didactice coordonatoare de la liceele din judeţul Dolj. Concursul are ca principal scop promovarea spiritului de competiţie, performaţă scolară în studiul disciplinei de Informatică şi atragerea liceenilor către domeniul IT.

Gazdele acestei etape sunt colegiile naţionale ”Carol I” şi ”Elena Cuza”.

Pentru realizarea concursului Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică a Universităţii din Craiova este în colaborare cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Dolj, iar companiile Hella Craiova, Netrom, CS România şi Ubisoft Craiova sunt sponsori şi parteneri principali.

Adina Bechet



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.